Aktiviteter utendørs

Gapahuken ved Langvatnet - Klikk for stort bilde Fossdalen - Klikk for stort bilde

 

Rindalshuset er et flott utgangspunkt for utendørs aktivitet. I nærområdet finner en Rindal Bygdemuseum, badeplass, fiskemuligheter, lysløype, merkede turløyper i terrenget, barnevennlige turmål med opparbeidet bålplass og gapahuk, samt tilrettelagt for rullestol/barnevogn. Vinterstid kan Rindal by på en rekke oppkjørte løyper i variert terreng.

Aktivitetsmuligheter:

Fotball
Rindalshallen ligger like ved Rindalshuset. Treningstid kan bestilles via Kari Mette i Rindalshuset.

Bading/fisking
Igltjønna med idyllisk badeplass og fine fiskemuligheter ligger bare 200 meter fra Rindalshuset. Brygge og stupetårn. Fine muligheter for grilling og sosiale arrangement. Bord og benker er satt ut.

Trimløyper
Opparbeidet trimsti rundt Igltjønna og i lysløype. Mykt underlag. Ellers masse skogsveier i variert terreng med fine muligheter for trim- og løpeturer.

Fjellturer
Mange muligheter både for fotturer i Trollheimen og kortere turer i lettere terreng. Turstigruppa i Rindal har merket sti til 10 fjelltopper i kommunen. Variert terreng og lengde. For mer informasjon, se link:
http://www.trollheimsporten.no/fjelltrimmen.158476.no.html

Turistforeninga har merkede turstier til Trollheimshytta, Jøldalshytta, Snota og Kårøyan(Hemne). For mer informasjon, se link: http://www.tt.no/

Ski
Ved Igltjønna ligger ei 5 km lang lysløype som vanligvis er preparert både for klassisk og fri teknikk. Fra Igltjønna kan en også gå i flotte preparerte løyper over Furuhaugmarka og til Skogsletta, 8 km. 
I tillegg kjøres det opp turløyper flere steder i bygda. For mer informasjon, se link:
http://www.trollheimsporten.no/loeypenett.158475.no.html

Sist endret 04.04.2016 13:48
Fant du det du lette etter?
   

Søk

Kontaktinformasjon

Kari Mette Skjølsvold, avdelingsleder
6657 Rindal
E-post : kari.mette.skjolsvold@rindal.k..
Telefon
: 915 79 282

LENKER:

Login for redigering Login for redigering